fbpx

Social Media Beheer

Over ons

Geen tijd en/of kennis, maar wel online resultaten willen boeken?

Jouw sociale sparringpartner!

Kennis, aandacht en tijd zijn essentieel voor het succes van social media marketing. Ontbreekt het hieraan in jouw bedrijf? The Social Routine helpt jou graag bij het behalen van online resultaten door middel van Social Media beheer. Wij beschouwen elke organisatie als uniek en daarom stellen wij aan de hand van jullie wensen en behoeften een pakket op maat samen. Wij zijn jouw sociale sparringpartner; samen zorgen wij ervoor dat de online uitstraling van jouw bedrijf, merk of product naar een hoger niveau wordt getild. Hoe wij hier samen invulling aangeven, hangt af van de doelen en bedrijfspropositie van jouw organisatie. Afhankelijk hiervan kunnen wij jou volledig ontzorgen of gedeeltelijk. Ook bieden wij andere diensten aan waardoor jij onze expertise en kennis kan opdoen en zelf in de praktijk kan brengen. Denk hierbij aan Social Talk Sessie's en Instagram Workshops!

Social Media Beheer

In Nederland gebruikt 65% van de bedrijven Social Media. De vraag is echter of de inspanningen van deze bedrijven daadwerkelijk bijdragen aan de gestelde doelen van het bedrijf. Tot op de dag van vandaag zien wij ondernemers 'plichtmatig' foto's en teksten plaatsen. Dit is zonde, want deze kostbare tijd kan beter geïnvesteerd worden in werkzaamheden die daadwerkelijk resultaten opleveren. Ben jij net als onze klanten veel te druk met de core business van jouw bedrijf. De kans dat je tot nu toe nog niet de kracht van Social Media hebt ervaren is erg groot. Er gaat namelijk veel meer tijd, strategie en kennis gepaard met succesvolle Social Media kanalen voor bedrijven. Wij, The Social Routine, maken graag online impact voor onze klanten, zodat Social Media bij gaat dragen aan het behalen van gestelde doelen!

Wat kan ik verwachten bij Social Media Beheer?


Wij weten alles van social media en delen die kennis graag met jou. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf de aandacht krijgt dat het verdient. Dit doen we door awareness te creëren en betrokkenheid te realiseren. Het bereiken van de juiste doelgroep te bereiken en hen te bewegen met boeiende content is een van onze specialiteiten. Dankzij onze expertise, kennis en materiaal kunnen wij de meest krachtige tools en trucs inzetten om dit te realiseren. Het kiezen van een geschikte strategie is hierbij essentieel. Aan de hand hiervan zal er een planning worden gemaakt in de vorm van een contentkalender. Hiervoor creëren wij unieke en persoonlijke content. Ook bespreken wij de mogelijkheden rondom Social Advertising en Growth Hacking. Onze content onderscheid zich dankzij het gebruik van professionele foto- en videografie, grafische vormgeving en copywriting. Het is zelfs mogelijk om eigen GIF'jes te laten maken bij The Social Routine.

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Als jouw (potentiële) sparringpartner staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek. Zoals eerder beschreven zien wij elk bedrijf als uniek. Daarom is het belangrijk dat wij kennis met jou en jouw bedrijf en vice versa. Graag komen wij in contact om een kop koffie te drinken!

Onze Werkwijze

 

1.Introductie gesprek (vrijblijvend) 

2. Strategie bepaling (optioneel) 


3. Content Creatie (optioneel)

4. Aan de hand van een content kalender bereiden we de berichten voor (beeld, tekst en relevante hashtags)

5. Na goedkeuring worden de berichten door ons geplaatst


6. Na 1 maand bekijken we de resultaten om weer te kunnen optimaliseren

 

IMG_1195

 

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Over ons – anika

“Er is niets mooier dan met elkaar online successen boeken. Wanneer beginnen we?”

- Anika Zwinkels, Founder


The Social Routine_RGB_BG wit

Let's get social!

Gravenstraat 8
2691 AL 's-Gravenzande

0174 - 25 72 27

hallo@thesocialroutine.nl

We don’t spam. 
Ontvang tips, exclusieve kortingen en informatie over onze workshops. Laat hier je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte!