fbpx

Social Talk Sessie

Over ons

Geen tijd en/of kennis, maar wel online resultaten willen boeken?

Jouw sociale sparringpartner!

Social Media heeft een enorme impact op ons persoonlijke leven, maar ook op dat van bedrijven. De online uitstraling van jouw bedrijf, merk of product kan daardoor zowel een negatief als positief effect hebben op de beoogde successen. Door de doelgroep op de juiste manier te bereiken kan er awareness en betrokkenheid gerealiseerd worden bij jouw (potentiële) klanten. Maar hoe ontstaat een toekomstbestendig imago? The Social Routine is gespecialiseerd in het maken van online impact. Dit doen wij door onze kennis te delen met jou of zelfs in te zetten, zodat jij volledig ontzorgt wordt!  Afhankelijk van de situatie van jouw organisatie bieden wij diverse diensten aan. Eén hiervan is de Social Talk Sessie.

De voordelen van een Social Talk Sessie

Een sessie met The Social Routine kan je zien als een 1-op-1 moment waarbij wij samen één uur lang samen sparren. Hierdoor doe jij inspiratie op voor jouw online marketing strategie. Dankzij de nieuw opgedane energie kan jij niet wachten om de nieuwe inzichten toe te passen op onder andere jouw Social Media kanalen. Er is namelijk niemand die zoveel weet over jouw bedrijf, merk en producten dan jij! Doordat wij jou kunnen voorzien van de juiste tips & tricks zorg jij voor een ijzersterke positionering in de markt.

Relevantie en betrokkenheid


Social Media is een bijzonder breed fenomeen. Daarbij is er niet één succes-gegarandeerd plan hoe doelen behaald worden op Facebook, Instragram, Linkedin, etc. Echter met onze kennis en ervaring kunnen wij jou sturing geven. Voorafgaand aan onze sessie horen wij daarom graag wat de verwachtingen zijn, dan kunnen wij gericht advies geven en jou voorzien van praktische tips. Aan de hand van al deze informatie en de gedachtes die wij wisselen tijdens de sessie ontstaat een concreet stappenplan.

Minder zorgen en meer resultaten


Zoals al eerder beschreven is het ook mogelijk om uw Social Media uit te besteden. Aan de hand van jouw wensen en behoeften nemen wij al de werkzaamheden omtrent Social Media in beheer. Het bereiken van de juiste doelgroep en hen te bewegen met boeiende content is een van onze specialiteiten. Wij halen alles uit de kast om jouw Social Media uit te laten groeien tot een succesvol marketing kanaal. Hierbij is de juiste strategie essentieel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ons aanbod loopt uit van Growth Hacking tot en met professionele foto- en videografie en copywriting. Het is zelfs mogelijk om eigen GIF'jes te laten maken te laten maken bij The Social Routine.

The Social Routine kan gezien worden als jouw sociale sparringspartner. Wij beschikken over al de kennis, ervaring en materialen om elk bedrijf ijzersterk te positioneren. Dit doen wij door onze kennis te delen in Social Talk Sessies of juist volledig ontzorging te bieden door al de werkzaamheden rondom Social Media te beheren. Ben jij benieuwd hoe wij jou kunnen helpen aan online succes? Neem vrijblijvend contact op en wij kijken wat jij nodig hebt!

Krijg nieuwe inzichten en energie tijdens de Social Talk Sessie van The Social Routine! Samen zorgen wij voor een concreet stappenplan voorzien van tips.

Onze Werkwijze

 

1.Introductie gesprek (vrijblijvend) 

2. Strategie bepaling (optioneel) 


3. Content Creatie (optioneel)

4. Aan de hand van een content kalender bereiden we de berichten voor (beeld, tekst en relevante hashtags)

5. Na goedkeuring worden de berichten door ons geplaatst


6. Na 1 maand bekijken we de resultaten om weer te kunnen optimaliseren

 

IMG_1195

 

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Over ons – anika

“Er is niets mooier dan met elkaar online successen boeken. Wanneer beginnen we?”

- Anika Zwinkels, Founder


The Social Routine_RGB_BG wit

Let's get social!

's-Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen

+31 (06) 41 39 43 57
hallo@thesocialroutine.nl

We don’t spam. 
Ontvang tips, exclusieve kortingen en informatie over onze workshops. Laat hier je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte!