fbpx

Workshop Instagram

Over ons

Waarom een workshop Instagram?

Jouw sociale sparringpartner!

Een workshop volledig gericht op Instagram biedt ondernemers de nodige handvatten om de doelgroep te overtuigen van hun toegevoegde waarde. Elk bedrijf is uniek en uiteraard overtuigd van haar eigen kracht. Toch is het lastig om het verhaal achter een product en/of dienst te vertalen naar een succesvolle social media campagne. The Social Routine is elke dag bezig om onderscheidende content te creëren, pakkende teksten te schrijven en de nieuwste functionaliteiten uit te testen. In de afgelopen jaren is enorm veel kennis opgedaan betreffend het inzetten van Instagram voor bedrijven uit diverse branches. In een workshop Instagram sparren we over creatieve manieren om jouw Unique Selling Points (USP's) succesvol over te brengen aan de potentiële klant. Faciliteren wij jou van een praktisch werkboek waarin bewezen technieken beschreven staan. Hierdoor ben jij na de workshop in staat om zelfstandig de gewenste impact te maken door middel van Instagram.

Instagram workshop

Als ondernemer ben je genoodzaakt om social media in te zetten! Hierdoor blijf je top of mind bij (potentiële) klanten in plaats van concurrenten. Social media marketing is één van de meest relevante en effectieve manieren om de doelgroep te voorzien van waardevolle informatie over jouw bedrijf, product of dienst. De vraag is niet of je social media marketing in moet zetten, maar eerder welke kanalen er ingezet moet worden en waarom? Het is belangrijk dat deze keuze wordt gemaakt op basis van de doelgroep en het perspectief dat een social media kanaal te bieden heeft. Hierbij is Instagram voor de meeste ondernemingen verreweg het meest interessant. Dit platform heeft namelijk in zowel 2019 als 2020 de grootste groei gemaakt op het gebied van aantal accounts, maar belangrijker de dagelijkse gebruikers steeg met maar liefst 29%. In 2020 zijn er 3.4 miljoen Nederlanders die dagelijks de app gebruiken om foto's te plaatsen en bekijken. Het platform biedt daarnaast ondernemers veel functionaliteiten en perspectief om de komende jaren betrokkenheid en interactie met de doelgroep te realiseren. Een workshop Instagram is voor veel ondernemers een uitkomst. Hieronder lees je waarom!

Wat moet ik weten voordat ik
de workshop Instagram volg?


Het volgen van de workshop Instagram is geschikt voor al de verschillende niveaus variërend van beginnend tot en met gevorderd. Afhankelijk van uw kennis over Instagram en te behalen doelstellingen gaan wij aan de slag. Door middel van praktische voorbeelden wordt er veel nieuwe kennis opgedaan. Ook nemen wij de tijd om te sparren over creatieve ideeën om toe te passen in jouw social media campagne. In voorgaande workshops werd het heel prettig ervaren dat ondernemers in groepsverband te werk gingen.

Focus verleggen of nog meer persoonlijke aandacht?


The Social Routine zorgt ervoor dat jouw bedrijf, merk of product een ijzersterke positionering in de markt ontwikkeld. Heb je niet genoeg tijd om aandacht te besteden aan het dagelijks creëren en plaatsen van content? Samen kunnen wij een social media beheer pakket samenstellen, zodat wij de gewenste social media marketing resultaten kunnen boeken. Terwijl jij de focus volledig op de core business kan houden! Hou je toch liever alles in eigen beheer, maar ontbreekt het nog aan focus of kennis? Naast de workshops bieden wij ook  één-op-één social talk sessie aan. Hierin kan jij creatieve inzichten en nuttige informatie over content op doen en zelf toepassen! Uiteraard ben je altijd welkom voor een kop koffie! Neem contact op en kom sparren over de mogelijkheden.

Onze Werkwijze

 

1.Introductie gesprek (vrijblijvend) 

2. Strategie bepaling (optioneel) 


3. Content Creatie (optioneel)

4. Aan de hand van een content kalender bereiden we de berichten voor (beeld, tekst en relevante hashtags)

5. Na goedkeuring worden de berichten door ons geplaatst


6. Na 1 maand bekijken we de resultaten om weer te kunnen optimaliseren

 

IMG_1195

 

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Vind je het tijd om te groeien?

Over ons – anika

“Er is niets mooier dan met elkaar online successen boeken. Wanneer beginnen we?”

- Anika Zwinkels, Founder


The Social Routine_RGB_BG wit

Let's get social!

's-Gravenzandseweg 2
2291 PE Wateringen

+31 (06) 41 39 43 57
hallo@thesocialroutine.nl

We don’t spam. 
Ontvang tips, exclusieve kortingen en informatie over onze workshops. Laat hier je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte!